Blog

KMENOVÁ ŠKOLA je škola, ve které je dítě oficiálně zapsáno. Tato škola musí být akreditovaná MŠMT a bude dítěti vydávat vysvědčení. Do této školy dítě reálně nedochází, je zde zapsáno v individuálním vzdělávání.

Řícmanice a bílovické lesy jsme navštívili se záměrem krátké lednové procházky a návštěvy místního sovího hřiště.

Do Bučovic jsme vyrazili na základě tipu z Rodičem v Brně, kde najdete spoustu skvělých nápadů na výlety v blízkém i vzdálenějším okolí Brna. Naším prvním a hlavním cílem byl lesopark. V plánu jsme měli také zámeckou zahradu.

Jóga ve vzduchu® je cvičení v závěsné síti, které zábavným způsobem rozvíjí pohybovou inteligenci dětí. Stará se o jejich sílu, ohebnost i motoriku. Józe ve vzduchu se v brněnském studiu LeVITAs věnujeme již od roku 2011, kdy se podobné cvičení vůbec poprvé dostalo do České republiky. Školíme také lektory jógy ve vzduchu, a to i na specializaci...

ZÁMEK A KAPLE: Venkovní prohlídka je tak na patnáct minut + přilehlý park maximálně na stejně dlouhou dobu. Je to krásné, ale není to na celodenní prolézání. Vše je přístupné zdarma. Do vnitřních prostor zámku jsme neměli v plánu jít, tedy netuším zda je možné a jak to tam vypadá.

Rudice jsme navštívili s plánem projít opět stezku šneka Krasíka, která začíná u větrného mlýna.